Om Petit Salong

Petit åpnet sine dører i 1974 og er dermed Kongsberg eldste frisørsalong. I mars 2020 fikk Petit ny eier i Hildur Bjørnsdottir.
Vi har over 25 års erfaring i frisørfaget, og har i dag tre dyktige ansatte. Petit Salong har fokus på velvære kombinert med en avslappende atmosfære. Våre gjester skal føle seg trygge og godt ivaretatt. Vi holder til i lyse, morderne lokaler og hos oss blir du møtt med smil og noe godt å drikke.

Våre dyktige frisører

Frisør og eier Hildur

Hildur

Frisør / eier
Hildur startet sin frisørkarriere på Island. Hun tok svennebrev i 1995. Hun flyttet til Norge i 2007 og startet som frisør på Petit Salong Hildur er opptatt av å skreddersy klipp og fargebehandlinger spesielt for deg og syns det er viktig og se «hele mennesket»
Frisør Sandra

Sandra

Frisør
Vår sprudlende flinke frisør. Sandra har over 12 års erfaring i faget og brenner for å gjøre kunden fornøyd med å føle seg bra og sett. Hos henne kan du være trygg på gode resultater. Du blir alltid tatt imot med stort smil og varme.
Frisør Renee

Renee

Frisør
Hun er ei sprudlende dame med nesten 30 års erfaring i faget. Hun er en kreativ frisør med øye for detaljer og man føler seg godt ivaretatt hos henne. Med interesse for mote og skjønnhet holder hun seg oppdatert og synes det er ekstra stas når hun kan jobbe med oppsetting og pynting til spesielle anledninger.

Salongen vår

Frisørstolene i salongen

Salongen er nyoppusset, med et moderne og velkomment preg.

Miriam Quevedo hårprodukter
Alterna Canvas hårprodukter
Alterna Caviar Blonde hårprodukter

Vi har et stort utvalg produkter for alle typer hår og hodebunn.

Petit Salong resepsjonsdisk